Kulečníky od výrobce z první ruky Hotline: +420 773 220 110
Vítáme Vás můžete se přihlásit nebo vytvořit účet

Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /domains1/gh43116300/public/www_root/templates/gk_instyle/lib/framework/helper.layout.php on line 164

Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /domains1/gh43116300/public/www_root/includes/application.php on line 536

Výroba kulečníku

Výroba kulečníkového stolu

Postup výroby našich kulečníků

Cítíme se odpovědní k trendovým otázkám na současném trhu kulečníků. Vyrábíme kulečníkové stoly všech typů a rozměrů. Naše stoly prodáváme do domácností, heren, firem, sportovních klubů, exkluzivních prostor. Jsou to klasické typy, moderní designy do interiérů za použití ať exkluzívního dřeva, tak i jiných materiálů, kov, sklo aj. Spolupracujeme s architekty , designéry.

Každou zakázku řešíme s klientem individuálně tak abychom naplnili jeho očekávání a přání zahrát si na kvalitním stole. Vyrábíme kulečníkové stoly pro "každou kapsu".

1. Výběr dřeva

Vybíráme vždy dřevo nejvyšší kvality pro každou zakázku. Klientovi na základě jeho požadavků vyrobíme kulečník i z exotických dřev např. teak, mahagonu, ebonu, americké třešně aj.

2. Příprava dřeva

Dřevo opracováváme v naších dílnách, chystáme - lepíme nohy, hoblujeme mantinely, připravujeme boky, rámy pod břidlici. Používáme speciálních stolařských strojů, kopírovací soustruhy se šablonami pro výrobu nohou, cnc pro ornamenty, pily pro vkládání intarzií. Vždy dbáme na nejvyšší kvalitu.

3. Montáž v surovém stavu

Po opracování všech dílů a před nástřikem a mořením, spasováváme jednotlivé díly k sobě a kontrolujeme opět kvalitu zpracování a případné odhalené defekty dřeva vyměňujeme, opravujeme . Celá zakázka se kontroluje .

4. Broušení

Provádíme finální broušení , dýhovaní a přípravu dřeva na moření a lakování

5. Moření a lakování

Jednotlivé díly kulečníkových stolů , šachových, karetních, pokrových a jiných stolů , stojanů, krycích desek. Moříme podle zadání našeho klienta a jeho individuální objednávky , poté provádíme nástřiky v stříkárně při nejvyšší čistotě.

Používáme moderní laky, taktéž šelak při renovacích starých kousků kulečníkových stolů. Výsledná povrchová úprava může být mat, polomat, pololesk, hluboký lesk aj.

Důležité:

Naše firma zásadně neprovádí tzv. nástřik laku s barvou. Tuto metodu používají výrobci z Číny a ostatních asijských států z důvodu levnější výroby a prezentují to jako nejvyšší kvalitu. .. Tato povrchová úprava stolů při jakémkoliv klepnutí tágem o stůl okamžitě "lak s barvou" oprýskává a zůstává pod ním dřevo neurčité kvality. Tyto stoly po roce provozu vypadají jako naše stoly po deseti letech provozu. Vždy se ptejte po původu kulečníků.

Naše firma je skutečný výrobce , stoly vyrábíme v České Republice. Naše stoly taky opravujeme, renovujeme, protože víme jaký postup při výrobě jsme prováděli.

6. Doprava a montáž

Po konečné povrchové úpravě

provádíme dokončovací práce, potažení mantinelů, balení a chystání kulečníku na expedici ke klientovi. Většinu našich stolů, vozíme naší dopravou včetně odborné instalace a finálního dopasování kulečníku u klienta. Naši pracovníci jsou vyškoleni odborníci s velkou praxí, instalovaných tisíců kulečníkových stolů po celé Evropě.

Mají obrovské, bohaté zkušenosti s klienty nejrůznějších profesí. Rádi obslouží nové klienty , z podnikatelské , politické, společenské, kulturní sféry , také všech věkových kategorií. Pro každého klienta vybereme nejvhodnější kulečníkový stůl tak aby mu tento skvělý výrobek sloužil .

Těšíme se na práci pro Vás.

Váš tým billiard

Pomoc
Sledujte nás
Optimalizováno
  • iPhone App
  • Android App
  • Tablety
  • Desktop

Přihlásit k odběru NEWSLETTERu

Přihlásit nebo registrovat

fb iconPřihlásit Facebook účtem