Kulečníky od výrobce z první ruky Hotline: +420 773 220 110
Vítáme Vás můžete se přihlásit nebo vytvořit účet

Vzorník mořených povrchů kulečníků

Vzorník moření kulečníkových stolů

Nabízíme možnost naše masívní kulečníkové stoly mořit dle  Vašeho požadavku, případně podle našeho vzorkovníku. Vzorník pro stoly, kde je možnost moření.

Jednotlivé díly kulečníkových stolů , šachových, karetních, pokerových a jiných stolů , stojanů, krycích desek. Moříme podle zadání našeho klienta a jeho individuální objednávky , poté provádíme nástřiky v stříkárně při nejvyšší čistotě.

Barvy moření 1 5Barvy moření 6 9

Používáme moderní laky, taktéž šelak při renovacích starých kousků kulečníkových stolů. Výsledná povrchová úprava může být mat, polomat, pololesk, hluboký lesk aj.

Důležité

Naše firma zásadně neprovádí tzv. nástřik laku s barvou. Tuto metodu používají výrobci z Číny a ostatních asijských států z důvodu levnější výroby a prezentují to jako nejvyšší kvalitu. .. Tato povrchová úprava stolů při jakémkoliv klepnutí tágem o stůl okamžitě "lak s barvou" oprýskává a zůstává pod ním dřevo neurčité kvality. Tyto stoly po roce provozu vypadají jako naše stoly po deseti letech provozu. Vždy se ptejte po původu kulečníků.

Naše firma je skutečný výrobce , stoly vyrábíme v České Republice. Naše stoly taky opravujeme, renovujeme, protože víme jaký postup při výrobě jsme prováděli.

Uložit

Uložit

Pomoc
Sledujte nás
Optimalizováno
  • iPhone App
  • Android App
  • Tablety
  • Desktop

Přihlásit k odběru NEWSLETTERu

Přihlásit nebo registrovat

fb iconPřihlásit Facebook účtem